Pompa beuleum 40YPV

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Profil Perusahaan:
Shijiazhuang Yiyan industrial Equipment Co., Ltd. khusus kana produksi sareng penjualan pompa bubur, alat pompa perbaikan, produk grinding kanggo nyayogikeun perusahaan. Perusahaan utamina ngahasilkeun sareng ngajual produk seri pompa slurry slurry, anu seueur dianggo dina pertambangan, ngalantarankeun tailing, bubuk bijih anu ditapis, lebu, slime batubara, bubuk beusi, pengerukan sareng ngeusian sareng sajabina, korosi anu kuat sareng slurry slagry konsentrasi tinggi. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan kami parantos nyayogikeun langkung ti 1000 sét pompa bubur sareng puluhan rébu ton suku cadang pikeun pembangkit listrik, pembersihan pembakaran batubara, pepelakan oksida aluminium, konsentrator bijih besi, pengerukan walungan sareng perusahaan-perusahaan sanés. Ngalereskeun langkung ti 100 sét pakakas konci pikeun proyék-proyék desulfurisasi di pembangkit listrik.

Fitur téknis utama sareng aplikasi:
Pompa cair tipe Y pikeun pompa bubur sentrifugal vertikal, dicelupkeun dina cairan, dianggo ngangkut partikel kasar, kasar, konsentrasi tinggi bubur. Henteu peryogi segel aci sareng cai segel aci, sareng tiasa dianggo normal dina kaayaan nyeuseup teu cekap. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pangerukan walungan, bahan bangunan sareng departemén rékayasa kota.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan