Pompa abrasi kuat 300STXD

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Profil Perusahaan:
Shijiazhuang Yiyan industrial Equipment Co., Ltd. khusus kana produksi sareng penjualan pompa bubur, alat pompa perbaikan, produk grinding kanggo nyayogikeun perusahaan. Perusahaan utamina ngahasilkeun sareng ngajual produk seri pompa slurry slurry, anu seueur dianggo dina pertambangan, ngalantarankeun tailing, bubuk bijih anu ditapis, lebu, slime batubara, bubuk beusi, pengerukan sareng ngeusian sareng sajabina, korosi anu kuat sareng slurry slagry konsentrasi tinggi. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan kami parantos nyayogikeun langkung ti 1000 sét pompa bubur sareng puluhan rébu ton suku cadang pikeun pembangkit listrik, pembersihan pembakaran batubara, pepelakan oksida aluminium, konsentrator bijih besi, pengerukan walungan sareng perusahaan-perusahaan sanés. Ngalereskeun langkung ti 100 sét pakakas konci pikeun proyék-proyék desulfurisasi di pembangkit listrik.

Fitur téknis utama sareng aplikasi:
Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nyayogikeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pengerukan walungan, bahan wangunan sareng departemén rékayasa kota.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan