Produk

  • High lift pump 80ZGB

    Pompa angkat luhur 80ZGB

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Kalayan metode desain CAD modéren, éta ngagaduhan performa hidrolik anu saé, efisiensi tinggi sareng tingkat pakean anu handap. Alur aliran anu capacious, kinerja anti-meungpeuk anu saé, kinerja kavitasi langkung unggul; Segel gabungan sareng segel mékanis sareng impeller tambahan sareng paking anu diadopsi pikeun mastikeun teu aya kabocoran bubur. Desain réliabilitas mastikeun yén rata-rata waktos damel gratis-salah (MTBF) tina sakabeh mesin parantos ningkat pisan. Anggo pelincir langka ...
  • High lift pump 100ZGB

    Pompa angkat luhur 100ZGB

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Kalayan metode desain CAD modéren, éta ngagaduhan performa hidrolik anu saé, efisiensi tinggi sareng tingkat pakean anu handap. Alur aliran anu capacious, kinerja anti-meungpeuk anu saé, kinerja kavitasi langkung unggul; Segel gabungan sareng segel mékanis sareng impeller tambahan sareng paking anu diadopsi pikeun mastikeun teu aya kabocoran bubur. Desain réliabilitas mastikeun yén rata-rata waktos damel gratis-salah (MTBF) tina sakabeh mesin parantos ningkat pisan. Anggo pelincir langka ...
  • High lift pump 300ZGB

    Pompa angkat tinggi 300ZGB

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Kalayan metode desain CAD modéren, éta ngagaduhan performa hidrolik anu saé, efisiensi tinggi sareng tingkat pakean anu handap. Alur aliran anu capacious, kinerja anti-meungpeuk anu saé, kinerja kavitasi langkung unggul; Segel gabungan sareng segel mékanis sareng impeller tambahan sareng paking anu diadopsi pikeun mastikeun teu aya kabocoran bubur. Desain réliabilitas mastikeun yén rata-rata waktos damel gratis-salah (MTBF) tina sakabeh mesin parantos ningkat pisan. Anggo pelincir langka ...
  • Strong abrasion pump 100DXD

    Pompa abrasi kuat 100DXD

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nganteurkeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, ...
  • Strong abrasion pump 200DXD

    Pompa abrasi kuat 200DXD

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nganteurkeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, ...
  • Strong abrasion pump 200STXD

    Pompa abrasi kuat 200STXD

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nganteurkeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, ...
  • Strong abrasion pump 300STXD

    Pompa abrasi kuat 300STXD

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nganteurkeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, ...
  • Energy saving slurry pump150YZJ

    Pompa slurry hemat énergi150YZJ

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: pompa tipe YZJ mangrupikeun tahap tunggal, sedot tunggal, pompa bubur sentrifugal horisontal cantilever. Pompa ngadopsi téori aliran dua-fase solid-cair internasional internasional, numutkeun prinsip desain rugi minimum, géométri tina grinding bantalan saluyu sareng kaayaan aliran sedeng, pikeun ngirangan arus anu eddy sareng pangaruh anu disababkeun ku hidrolik lokal leungitna sareng sapanjang karugian Cheng Shuili, sahingga ngirangan ageman cincin, ningkat ...
  • Energy saving slurry pump 200YZJ

    Pompa slurry hemat énergi 200YZJ

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: pompa tipe YZJ mangrupikeun tahap tunggal, sedot tunggal, pompa bubur sentrifugal horisontal cantilever. Pompa ngadopsi téori aliran dua-fase solid-cair internasional internasional, numutkeun prinsip desain rugi minimum, géométri tina grinding bantalan saluyu sareng kaayaan aliran sedeng, pikeun ngirangan arus anu eddy sareng pangaruh anu disababkeun ku hidrolik lokal leungitna sareng sapanjang karugian Cheng Shuili, sahingga ngirangan ageman cincin, ningkat ...
  • Submerged pump 40YPV

    Pompa beuleum 40YPV

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa cair tipe Y pikeun pompa bubur sentrifugal vertikal, dicelupkeun kana cairan, dianggo ngangkut partikel kasar, kasar, konsentrasi tinggi bubur. Henteu peryogi segel aci sareng cai segel aci, sareng tiasa dianggo normal dina kaayaan nyeuseup teu cekap. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pangerukan walungan, bahan bangunan sareng rékayasa kota ...
  • Submerged pump 65YQV

    Pompa beuleum 65YQV

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa cair tipe Y pikeun pompa bubur sentrifugal vertikal, dicelupkeun kana cairan, dianggo ngangkut partikel kasar, kasar, konsentrasi tinggi bubur. Henteu peryogi segel aci sareng cai segel aci, sareng tiasa dianggo normal dina kaayaan nyeuseup teu cekap. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pangerukan walungan, bahan bangunan sareng rékayasa kota ...
  • Submerged pump100YRV

    Pompa beuleum100YRV

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa cair tipe Y pikeun pompa bubur sentrifugal vertikal, dicelupkeun kana cairan, dianggo ngangkut partikel kasar, kasar, konsentrasi tinggi bubur. Henteu peryogi segel aci sareng cai segel aci, sareng tiasa dianggo normal dina kaayaan nyeuseup teu cekap. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pangerukan walungan, bahan bangunan sareng rékayasa kota ...
12 Teras> >> Halaman 1/2