Pesta stratege stratege, kapinteran balayar deui! Expo dunya 2020 dibuka dinten ayeuna

Tanggal 31 Agustus, "2020 World Environmental Protection Expo", platform unik tina Expo Protection Lingkungan Dunya, sacara resmi diluncurkeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Nasional Shanghai. Pameran ku konperénsi internasional sareng pusat paméran Belanda Amsterdam RAI, lotus Shanghai, konvénsi sareng paméran co., LTD., Federasi lingkungan Sadaya-Cina, asosiasi industri pilem Cina, asosiasi industri instrumen Cina, ka perlindungan lingkungan kota sareng industri tradisional sareng integrasi kendali komprehensif lingkungan sareng hikmah lingkungan, ngajantenkeun platform dagang pangaruh industri

Salaku extravaganza taunan industri panyalindungan lingkungan, sanaos saatos corak corak sareng corak, tapi dina industri kentel dina sababaraha perusahaan sareng tekad, saatos taun 2020 cingcin bakal mawa pamirsa industri luas tampilan 20 méter pasagi, ngaliput Shanghai internasional mah, paméran internasional klep pompa, Shanghai, paméran internasional Shanghai, limbah padet, paméran hikmah lingkungan, acara udara seger udara internasional Shanghai, gedong internasional Shanghai, bumi internasional anu raoseun bumi tujuh téma paméran, kumpulkeun sadaya 2500 paméran kalayan kualitas luhur , Paméran 70,000 nunjukkeun téknologi canggih sareng tren industri dina bidang perawatan limbah, mémbran sareng alat-alat pangubaran, alat-alat panyucian cai, pompa, klep sareng alat-alat pasokan cai, pembuangan limbah padet, pangobatan gas limbah, perlindungan lingkungan anu cerdas, monitoring lingkungan , pemurnian hawa, ngawangun cai s alat-alat panutup sareng saluran pamiceunan, sareng énergi termal anu nyaman dina cara buleud sareng sudut multi-sudut. Kapinteran urang moal robih, sareng urang bakal ningali langkung seueur kaagungan dina World Ring 2020.


Waktos Post: Sep-02-2020