Pompa keramik silikon karbida

Kusabab karasa luhurna, résistansi korosi tinggi sareng kakuatan suhu tinggi, keramik silikon karbida parantos seueur dianggo. Aya utamina aspék ieu: keramik silikon karbida gaduh tahan korosi kimia anu saé, kakuatan tinggi, karasa luhur, résistansi abrasi anu hadé, koefisien gesekan alit, sareng résistansi suhu luhur, janten éta bahan idéal pikeun ngadamel cingcin panyegelan. Nalika dipasangkeun sareng bahan grafit, koefisien gesekan na langkung alit tibatan keramik alumina sareng paduan heuras, janten tiasa dianggo dina nilai-nilai PV tinggi, utamina dina kaayaan damel ngangkut asam kuat sareng alkali.

Pompa keramik silikon karbida éta ngagaduhan karasa, kakuatan tinggi, suhu luhur sareng tahan korosi, sareng ciri anu sanés, dibandingkeun sareng kahirupan jasa pompa logam biasa, dina lingkungan stasiun anu sami sababaraha kali waktos jasa na atanapi langkung panjang.

Inovasi ilmiah sareng téknologi mangrupikeun daya saing inti perusahaan pompa keramik silikon karbida. Kalayan resesi ékonomi Cina dina sababaraha taun terakhir, kaseueuran perusahaan manufaktur ngan ukur tiasa ngarepkeun pamulihan ékonomi salian ti ngendalikeun biaya produksi. Para ahli yakin yén dina kaayaan ékonomi anu parah, pabrik anu manpaat kedah ningkatkeun inténsitas inovasi ilmiah sareng téknologi, sedengkeun tina kualitas, biaya sareng panilitian sareng pamekaran, sareng aspék-aspék usaha sanésna pikeun mecahkeun kebuntuan pasar.

imgnews (3) imgnews (1)


Waktos Post: Sep-02-2020