Pameran klep Emas Wenzhou Golden Eagle Pump / Pameran klep Pompa Internasional / Pendak sareng anjeun di Oubei yongjia tanggal 23 Oktober

Pameran klep Wenzhou (Golden Eagle) ka-15 Pameran / klep Pameran / Pameran klep pam / Pameran klep pompa Internasional / perusahaan pompa / pabrik produk klep / bakal diayakeun di Wenzhou Yongjia Oubei Culture and Sports Square ti tanggal 23-25 ​​Oktober 2020!

Pameran klep Pompa Wenzhou (Golden Eagle) ka-15 parantos ditingkatkeun dina hal skala, kualitas sareng jasa turunan, kalayan 650 bilik sareng perkiraan area paméran 20.000 méter pasagi. Terus nguatkeun audién propésional domestik sareng Jérman, Italia, Korea, Singapura, India, Vietnam sareng pembeli asing sanésna anu diulem, sareng asosiasi industri pangguna akhir bakal diondang kana tampilan komprehensif klep pompa, alat pipa, sapertos téknologi pang anyarna sareng produk, lapangan pikeun industri klep pompa pikeun nyayogikeun produk anu kualitas, téknologi sareng solusi anu pang anyarna.

Pameran klep pompa PVPEW 15th Wenzhou (Golden Eagle) mangrupikeun paméran klep pompa propésional domestik, parantos janten acara propésional anu para profesional di bumi sareng di mancanagara teu tiasa sono.

Kusabab wenzhou Jinying Media Co., LTD. Ngayakeun paméran klep pompa propésional di 2004, pangaruhna parantos ngembang sareng skala na ogé parantos ngembang, sareng éta parantos janten salah sahiji kajadian anu paling penting dina industri. Pameran sacara komprehensif nunjukkeun kakuatan pompa sareng industri klep Cina, khususna "kampung halaman pompa sareng klep Cina"; Salajengna ningkatkeun pisibilitas sareng pangaruh pompa Wenzhou sareng industri klep di bumi sareng luar negeri; Ngenalkeun bakat maju asing, téknologi, manajemén sareng dana pikeun ningkatkeun sareng ngarobih industri tradisional, ngamajukeun optimasi sareng ningkatkeun struktur industri, sareng ningkatkeun deui daya saing perusahaan; Kanaékan deui wénzhou pompa klep industri penjualan perdagangan luar negeri, ningkatkeun pendapatan devisa; Éta penting pisan sajarah sareng praktis pikeun langkung ngamajukeun kontinyu, pamekaran gancang sareng séhat Yongjia, Wenzhou komo industri pompa sareng klep Cina.

Saatos taun pamekaran, pompa Wenzhou sareng industri klep ayeuna gaduh langkung ti 3.110 perusahaan, kalebet 523 perusahaan kalayan nilai kaluaran taunan langkung ti 20 juta yuan. Aya 77 perusahaan teknologi tinggi tina sagala rupa jinis. Daérah aglomerasi industri utamina di Oubei, Longwan sareng Ruian. Dina 2019, total nilai kaluaran industri pikeun sakumna industri ngahontal langkung ti 45 milyar yuan, kalayan pertumbuhan sataun-ka-taun 9%.


Waktos Post: Sep-02-2020