Pompa angkat luhur 80ZGB

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Profil Perusahaan:
Shijiazhuang Yiyan industrial Equipment Co., Ltd. khusus kana produksi sareng penjualan pompa bubur, alat pompa perbaikan, produk grinding kanggo nyayogikeun perusahaan. Perusahaan utamina ngahasilkeun sareng ngajual produk seri pompa slurry slurry, anu seueur dianggo dina pertambangan, ngalantarankeun tailing, bubuk bijih anu ditapis, lebu, slime batubara, bubuk beusi, pengerukan sareng ngeusian sareng sajabina, korosi anu kuat sareng slurry slagry konsentrasi tinggi. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan kami parantos nyayogikeun langkung ti 1000 sét pompa bubur sareng puluhan rébu ton suku cadang pikeun pembangkit listrik, pembersihan pembakaran batubara, pepelakan oksida aluminium, konsentrator bijih besi, pengerukan walungan sareng perusahaan-perusahaan sanés. Ngalereskeun langkung ti 100 sét pakakas konci pikeun proyék-proyék desulfurisasi di pembangkit listrik.

Fitur téknis utama sareng aplikasi:
Kalayan padika desain CAD modéren, éta ngagaduhan kinerja hidrolik anu saé, épisiensi tinggi sareng tingkat pakean anu handap. Alur aliran anu capacious, kinerja anti-meungpeuk anu saé, kinerja kavitasi langkung unggul; Segel gabungan sareng segel mékanis sareng impeller tambahan sareng paking anu diadopsi pikeun mastikeun teu aya kabocoran bubur. Desain réliabilitas mastikeun yén rata-rata waktos damel gratis-salah (MTBF) tina sakabeh mesin parantos ningkat pisan. Anggo pelumasan langka, bantalan métrik, pelumasan anu wajar sareng sistem pendingin pikeun mastikeun bantalan dina operasi suhu anu handap; Komponén aliran didamel tina bahan khusus kalayan abrasi anu hadé sareng résistansi korosi. Dirawat khusus pikeun ngaleungitkeun lebu laut sareng kaayaan korosi éléktrokimia nyemprot uyah; Éta tiasa dianggo sacara séri dina sababaraha tahapan dina kisaran tekanan anu diijinkeun, sareng tekanan kerja maksimum nyaéta 3.6mpa. Rangkaian produk pompa bubur ieu ngagaduhan kaunggulan struktur anu wajar, efisiensi tinggi, operasi anu dipercaya sareng pangropéa anu gampang, sareng sajabana, seueur dianggo dina listrik, metalurgi, pertambangan, batubara, bahan bangunan, kimia sareng séktor industri sanés pikeun ngangkut kasar sareng korosif bubur.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan