Pompa slurry hemat énergi

  • Energy saving slurry pump150YZJ

    Pompa slurry hemat énergi150YZJ

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: pompa tipe YZJ mangrupikeun tahap tunggal, sedot tunggal, pompa bubur sentrifugal horisontal cantilever. Pompa ngadopsi téori aliran dua-fase solid-cair internasional internasional, numutkeun prinsip desain rugi minimum, géométri tina grinding bantalan saluyu sareng kaayaan aliran sedeng, pikeun ngirangan arus anu eddy sareng pangaruh anu disababkeun ku hidrolik lokal leungitna sareng sapanjang karugian Cheng Shuili, sahingga ngirangan ageman cincin, ningkat ...
  • Energy saving slurry pump 200YZJ

    Pompa slurry hemat énergi 200YZJ

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: pompa tipe YZJ mangrupikeun tahap tunggal, sedot tunggal, pompa bubur sentrifugal horisontal cantilever. Pompa ngadopsi téori aliran dua-fase solid-cair internasional internasional, numutkeun prinsip desain rugi minimum, géométri tina grinding bantalan saluyu sareng kaayaan aliran sedeng, pikeun ngirangan arus anu eddy sareng pangaruh anu disababkeun ku hidrolik lokal leungitna sareng sapanjang karugian Cheng Shuili, sahingga ngirangan ageman cincin, ningkat ...