Tentang Kami

Shijiazhuang Yiyan Industrial Equipment Co. LTD

Shijiazhuang Yiyan industrial Equipment Co., Ltd. khusus kana produksi sareng penjualan pompa bubur, alat pompa perbaikan, produk grinding kanggo nyayogikeun perusahaan. Perusahaan utamina ngahasilkeun sareng ngajual produk seri pompa slurry slurry, anu seueur dianggo dina pertambangan, ngalantarankeun tailing, bubuk bijih anu ditapis, lebu, slime batubara, bubuk beusi, pengerukan sareng ngeusian sareng sajabina, korosi anu kuat sareng slurry slagry konsentrasi tinggi. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan kami parantos nyayogikeun langkung ti 1000 sét pompa bubur sareng puluhan rébu ton suku cadang pikeun pembangkit listrik, pembersihan pembakaran batubara, pepelakan oksida aluminium, konsentrator bijih besi, pengerukan walungan sareng perusahaan-perusahaan sanés. Ngalereskeun langkung ti 100 sét pakakas konci pikeun proyék-proyék desulfurisasi di pembangkit listrik.

Pompa slurry hemat énergi: 65YZJ, 80YZJ, 100YZJ, 150YZJ, 200YZJ

Pompa Subliquid: 40YPV, 65YQV, 100YRV

Pompa desulphurization: 600-800YTL

Produk utama nyaéta ZGB, XD, YZJ, YTL, YLC (F), LYT (SiC) sareng séri anu sanésna, laju aliran 20-2600m3 / h, sirah 6-90m, kalayan kakuatan 2.2-315KW.

Pompa angkat luhur: 65ZGB, 80ZGB, 100ZGB, 150ZGB, 200ZGB

Pompa abrasi kuat: 50CXD, 75CXD, 100DXD, 150EXD, 200STXD, 200FG, 200SGH, 250STX

Produk kasar sareng bahan habis kanggo industri casting logam sareng industri mobil, sapertos 3M-984F, 236U, jst.

Parusahaan urang perenahna di zona ngembangkeun industri-tech tinggi kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina, kalayan transportasi merenah. Kami tulus ngundang mitra bisnis di bumi sareng luar negeri kanggo bernegosiasi sareng kami. Ngalaksanakeun pujian lima buana, silaturahim universal, Shijiazhuang Yiyan industrial Equipment Co., Ltd. daék digawé sareng babaturan ti sagala rupa kahirupan kalayan tulus, win-win development.