800YTL

  • Desulphurization pump 800X-YTL(R)

    Pompa desulphurization 800X-YTL (R)

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa desulfurisasi séri YTL mangrupikeun pompa sentrifugal horisontal tunggal tahap sedot, anu utamina dianggo salaku jinis pompa sirkulasi menara serapan dina alat FGD baseuh. Éta ngagaduhan kaunggulan tina rupa-rupa aliran, épisiensi tinggi sareng hemat énergi. Pompa séri dilengkepan kurung X kompak, anu sacara efektif tiasa ngahémat rohangan dibandingkeun sareng pompa bubur anu sanés. Pompa gaduh struktur saderhana sareng perawatan anu merenah. Énergi savin ...