300ZGB

  • High lift pump 300ZGB

    Pompa angkat tinggi 300ZGB

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Kalayan metode desain CAD modéren, éta ngagaduhan performa hidrolik anu saé, efisiensi tinggi sareng tingkat pakean anu handap. Alur aliran anu capacious, kinerja anti-meungpeuk anu saé, kinerja kavitasi langkung unggul; Segel gabungan sareng segel mékanis sareng impeller tambahan sareng paking anu diadopsi pikeun mastikeun teu aya kabocoran bubur. Desain réliabilitas mastikeun yén rata-rata waktos damel gratis-salah (MTBF) tina sakabeh mesin parantos ningkat pisan. Anggo pelincir langka ...