300STXD

  • Strong abrasion pump 300STXD

    Pompa abrasi kuat 300STXD

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa tipe XD nyaéta pompa bubur tugas beurat. Kusabab pompa ngagaduhan bagian grinding anu kandel sareng ku bracket anu beurat, cocog pikeun nganteurkeun abrasi anu kuat, slurry konsentrasi tinggi atanapi konsentrasi low tina slurry angkat anu luhur, dina kisaran tekanan kerja anu diijinkeun maksimum tina pompa, tiasa dianggo sacara séri. Pompa tipe XD mangrupikeun jinis cantilever, pompa sentrifugal horisontal, cocog pikeun nganteurkeun bubur kasar atanapi korosif, éta seueur dianggo dina metalurgi, ...