250LYT

  • SiC Slurry pump 250LYT

    Pompa SiC Slurry 250LYT

    LYT ngompa fitur téknis utama sareng NGAGUNAKEUN: sadaya bagian anu kontak sareng médium didamel tina silikon karbida, tahan maké sareng tahan korosi, umur panjang pompa; Alat pangaluyuan aksial disayogikeun supados pompa tiasa dijalankeun dina titik épisién ngalangkungan aksial bagian-bagian anu langkung ageung; Kapadetan impeller silikon karbida rendah, tingkat gangguan operasi poros leutik, operasi pompa langkung stabil; Aya rohangan kerucut anu ageung diantara ...