100YRV

  • Submerged pump100YRV

    Pompa beuleum100YRV

    Fitur téknis utama sareng aplikasi: Pompa cair tipe Y pikeun pompa bubur sentrifugal vertikal, dicelupkeun kana cairan, dianggo ngangkut partikel kasar, kasar, konsentrasi tinggi bubur. Henteu peryogi segel aci sareng cai segel aci, sareng tiasa dianggo normal dina kaayaan nyeuseup teu cekap. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, minyak bumi, industri kimia, batubara, listrik, transportasi, pangerukan walungan, bahan bangunan sareng rékayasa kota ...